Ajakfeltöltés

4.0762195122 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.08 (164 Votes)

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés

A borfeltölto anyagokat az öregedéssel járó ráncok feltöltésére, s széles körben az ajkak formázására is használják. A ma használatos feltöltoanyagok többsége hyaluronsavból készül. A hyaluronsav egy természetes anyag, amely alapvetoen megtalálható az emberi testben.
 
 
Az elso konzultáció kb. 15 perces, ezt követi a 15-30 perces kezelés, a kezelt területtol függoen. Az ajakfeltöltés után enyhe duzzanat észlelheto, picit beduzzad az ajak, nagyon ritkán nagyobb duzzanat is észleheto, de ez maximum 24 órán át tart. A kezelést követoen nyugodtan folytathatja a mindennapokat.
 
Ha még nem volt ránc- vagy ajakfeltöltése mindenképpen felszívódó anyagot javasolunk, pl. hyaluronsavat, melynek a hatása 6-12 hónap egyéntol függoen. Széles körben használják az ajkak formázására. A hyaluronsav egy természetes anyag, amely alapvetoen megtalálható az emberi testben. A kezelés után a test saját nedvességét használja fel, mert egy hidrofil azaz vízhez kötheto anyagról van szó. Ahogy a hyaluronsav folyamatosan lebomlik, minden molekula még több vizet köt meg, és idovel ugyanazt a térfogatot fenntarthatjuk kevesebb hyaluronsav alkalmazásával. A hyaluronsav vízmegköto képessége a garancia a tartós eredményekre.
 
 ajakfeltöltés árak budapest
Az ajaktöltésnek 2 formája létezik, az egyik, amikor csak a kontúrt hangsúlyozzuk ki: vagyis szép formás ajkat készítünk, a másik lehetoség pedig ha valakinek szép formájú az ajka, csak kicsit vastagabbat teltebbet szeretne, akkor volument pótolunk, illetve a az elozo két technika kombinációját is végezhetjük. A beavatkozás minden esetben a természetességre törekszik, persze ha a páciensnek más a kívánsága, azt is teljesítjük...
A Medaid Borgyógyászat és Kozmetológián a legújabb ajakfeltölto anyagok széles választéka megtalálható.
 

Hyaluronsavas feltöltok:

Allergan® ULTRA ,
Stylage® Vivacy-tol (La Ravoire, France),
Teosyal® (Switzerland by Teoxane Laboratories).
 

 

Árak

Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés

Hyaluronsavas feltöltés árak

 
Juvéderm Ultra Smile
Juvéderm Ultra 3
Juvéderm Volbella
Juvéderm Volift
Stylage
Teosyal
0,55 ml
1 ml
1 ml
1 ml
1 ml
1 ml
55 000 Ft
68 000 Ft
78 000 Ft
78 000 Ft
68 000 Ft
68 000 Ft

Általában 0,5 - 1 ml szükséges.
Áraink minden esetben a munkadíjjal együtt értendok.
 

Képek

Ajakfeltöltés hyaluronsavas feltölto anyagokkal

Ajakfeltöltés Hyaluronsavas Árak

Ajakfeltöltés Árak Hyaluronsavas Árak

Hyaluronsavas Árak Ajakfeltöltés Árak

budapest  Ajakfeltöltés Árak

 

 

Akció

Akciók

Tájékozódjon az éppen aktuális ajánlatunkról, kedvezményes árú szolgáltatásainkról itt!
Please click for our special offers!