Ajakfeltöltés

Foglalj online!

+36702680858

 

4.09593023256 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.10 (172 Votes)

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés

A borfeltölto anyagokat az öregedéssel járó ráncok feltöltésére, s széles körben az ajkak formázására is használják. A ma használatos feltöltoanyagok többsége hyaluronsavból készül. A hyaluronsav egy természetes anyag, amely alapvetoen megtalálható az emberi testben.
 
 
Az elso konzultáció kb. 15 perces, ezt követi a 15-30 perces kezelés, a kezelt területtol függoen. Az ajakfeltöltés után enyhe duzzanat észlelheto, picit beduzzad az ajak, nagyon ritkán nagyobb duzzanat is észleheto, de ez maximum 24 órán át tart. A kezelést követoen nyugodtan folytathatja a mindennapokat.
 
Ha még nem volt ránc- vagy ajakfeltöltése mindenképpen felszívódó anyagot javasolunk, pl. hyaluronsavat, melynek a hatása 6-12 hónap egyéntol függoen. Széles körben használják az ajkak formázására. A hyaluronsav egy természetes anyag, amely alapvetoen megtalálható az emberi testben. A kezelés után a test saját nedvességét használja fel, mert egy hidrofil azaz vízhez kötheto anyagról van szó. Ahogy a hyaluronsav folyamatosan lebomlik, minden molekula még több vizet köt meg, és idovel ugyanazt a térfogatot fenntarthatjuk kevesebb hyaluronsav alkalmazásával. A hyaluronsav vízmegköto képessége a garancia a tartós eredményekre.
 
 ajakfeltöltés árak budapest
Az ajaktöltésnek 2 formája létezik, az egyik, amikor csak a kontúrt hangsúlyozzuk ki: vagyis szép formás ajkat készítünk, a másik lehetoség pedig ha valakinek szép formájú az ajka, csak kicsit vastagabbat teltebbet szeretne, akkor volument pótolunk, illetve a az elozo két technika kombinációját is végezhetjük. A beavatkozás minden esetben a természetességre törekszik, persze ha a páciensnek más a kívánsága, azt is teljesítjük...
A Medaid Borgyógyászat és Kozmetológián a legújabb ajakfeltölto anyagok széles választéka megtalálható.
 

Hyaluronsavas feltöltok:

Allergan® ULTRA ,
Stylage® Vivacy-tol (La Ravoire, France),
Teosyal® (Switzerland by Teoxane Laboratories).
 

 

Árak

Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés

Hyaluronsavas feltöltés árak

 
Juvéderm Ultra Smile
Juvéderm Ultra 3
Juvéderm Volbella
Juvéderm Volift
Stylage
Teosyal
0,55 ml
1 ml
1 ml
1 ml
1 ml
1 ml
55 000 Ft
68 000 Ft
78 000 Ft
78 000 Ft
68 000 Ft
68 000 Ft

Általában 0,5 - 1 ml szükséges.
Áraink minden esetben a munkadíjjal együtt értendok.
 

Képek

Ajakfeltöltés hyaluronsavas feltölto anyagokkal

Ajakfeltöltés Hyaluronsavas Árak

Ajakfeltöltés Árak Hyaluronsavas Árak

Hyaluronsavas Árak Ajakfeltöltés Árak

budapest  Ajakfeltöltés Árak