Ránctalanítás

Foglalj online!

+36702680858

 

4.43333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.43 (45 Votes)

Útmutató a megfelelo ránctalanító kezelés kiválasztásához

Körülbelül 27 éves korunktól kezdve a borünk elkezd öregedni, és sajnos az arcbor öregedése a legszembetunobb. A bor az öregedéssel károsodik: egyre kevesebb kollagént (fehérje, amely feszesen tartja a bor alsó rétegét és az izmokat) és elasztint termel, csökken a sejtközötti állomány – a hyaluronsav, továbbá a bor zsírrétege, hidratáltsága, rugalmassága is: kialakulnak a ráncok, megereszkedik a bor. Ezen a folyamaton tovább rontanak még a környezeti hatások (UV-sugárzás, szmog), az életmódi sajátosságok (túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás, kevés folyadékbevitel), egyes betegségek és a genetikai hajlam is. Az öregedési folyamatot nem tudjuk megállítani, ez mindannyiunkat érint. Azonban csökkenthetjük és javíthatjuk az öregedés látható jeleit, a finom vonalakat, ráncokat, a kellemetlen redoket és barázdákat az alább javasolt kezelési módszerekkel.

A tájékoztatót átolvasva többet megtudhat az arc azon területeirol, amelyek a leginkább hajlamosak az ido elotti öregedésre. Válassza ki a kívánt arcterületet, mi pedig tájékoztatjuk a lehetséges kezelésekrol, legyen az injekciós kezelés, borfeltölto anyag vagy egyéb alternatív kezelés.
Az alább felsorolt módszerek egymástól függetlenül vagy kombináltan is alkalmazhatók, a kezeloorvos döntése alapján tehát individuális kezeloprogram állítható össze, hiszen borünk minosége, így az ideális eredményhez vezeto út is egyénenként eltéro.
 

Szarkalábak

SzarkalábakA szarkalábak, vagy más néven periorbitális ráncok, azok a ráncok, amelyek idovel a szem sarkában jelentkeznek, a bor öregedése, a túlzott napozás, az arc mimikája és a dohányzás következtében.
A Medaid által ajánlott kezelések képesek gyorsan helyreállítani a bor volumenét és csökkenteni a szarkalábakat, belülrol hidratálva a bort, visszaadva annak rugalmasságát és tónusát.  
 

Marionette ráncok

Marionette ráncokA Marionette ráncok vagy nevetoráncok olyan függoleges ráncok, melyek a száj sarkában keletkeznek, szomorú vagy éppen dühös arckifejezést kölcsönözve az egyénnek.
Elég csupán egy kezelés különleges borfeltölto termékeinkkel, és a különbség szembetuno lesz, a marionette ráncok elhalványulnak a száj körül.
 

Az ajkak teltsége

AjakfeltöltésA bor öregedésével az ajkak is veszítenek teltségükbol. A teltebb ajkak esztétikusabb, fiatalosabb külsot kölcsönöznek az egyénnek. Az ajkak elveszített teltségének és hidratációjának helyreállításával a Medaid Borgyógyászat és Kozmetológia kezelései az ajkaknak teltebb megjelenést kölcsönöznek.
Ajánlott kezelés: Ajakfeltöltés.
 

A szemöldök közötti ráncok

Szemöldök ráncokA glabelláris ráncok a szemöldökök közti ráncok, melyeket az izmok gyakori összehúzódása okoz, egy kisebb 'II' alakú ráncot formálva a két szemöldök között. Az évek során ezek a szemöldökök közötti ráncok már jobban látszanak és határozottabbá válnak.
Kezeléseink segítségével ezek a ráncok csökkenthetok és megjelenésük természetesebbé teheto.
 

Száj körüli ráncok

Száj körüli ráncokA Medaid Borgyógyászat és Kozmetológia termékskálája és kezelései kíméletesen és tartósan kisimítják a finom vonalakat az ajkak és a száj körül, így a ráncok láthatóan csökkennek.
 

Mosolyráncok 

A mosolyráncok vagy nazolabiális redok azok a ráncok, amelyek függoleges irányban futnak az orr két oldalától a felsoajkak sarkáig.
A  hyaluronsav Mosolyráncokszintje az öregedéssel csökken, és ezzel együtt a bor  nedvességtartalma is. 
A Medaid kezelései és termékei csökkentik a mosolyráncokat az orr és az ajkak körül.