Gépi kezelések

Foglalj online!

+36702680858

 

4.4375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (8 Votes)

Mikrodermabrázió

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió egy mechanikai peeling módszer, mely finomabbá teszi és elsimítja a bőrfelszínt. Mára az egyik leghatásosabb bőrmegújító módszerként terjedt el. Bőrünk hámrétege folyamatosan cserélődik, de az életkor előrehaladtával ez a ritmus lelassul. A szaruréteg megvastagodása mellett a légszennyezés, a pára pórusokat eltömítô hatása is hozzájárul ahhoz, hogy a bőr veszít nedvességtartalmából és csökken a bőrlégzés. A felső, elhalt hámréteg eltávolításának legegyszerűbb módja a mechanikai hámlasztás, valamint a kémiai peeling. Ilyen mélyhámlasztó módszer a lézeres bőrfiatalítás vagy a mikrodermabráziós kezelés.

A mikrodermabráziós kezelés során eltávolítjuk a legfelső hámréteget. A szabályozható erősségű peeling során távoznak az elhalt szarusejtek, és így jelentősen javul a bőr hatóanyagfelvevő-képessége. A szarusejtek egyenletes eltávolítása a bőr felső rétegét a kozmetikai kezelések hatóanyagainak számára áteresztővé teszi. A kezelés mikromasszírozó mûvelete során az elhalt sejteket eltávolító szívás a felszín alatti részekre is hatást gyakorol. Stimulálja a véráramlást, fokozódik a kollagéntermelődés. A kezelés tónusosabb és egészségesebb megjelenést eredményez. A mikrodermabráziós kezelés előnye, hogy a hámlasztás mélysége jól kontrollálható, sebet nem okoz. Minden bőrszín és bőrtípus, még az érzékeny - kémiai peelingre alkalmatlan - bőr is kezelhető.

A mikrodermabráziós kezeléssorozat eredményeként
• a finomráncok kisimulnak,
• a kisebb aknés hegek és a megnagyobbodott pórusok eltűnnek,
• a bőr színe és textúrája javul,
• alkalmazható revitalizáló kúraként, feszesítő kezelésként, bőrfiatalító oxigénkezelésként.

A mikrodermabráziós kezelés fájdalommentes, a bőrön az eljárás fényérzékenységet nem okoz, legfeljebb pár órán belül elmúló bőrpirosodás léphet fel. A mikrodermabrázió után ultrahang segítségével igen hatásosan lehet a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A mikrodermabráziót kozmetológiai, bőrgyógyászati kezeléseinkkel (lézer, botulinum toxin, feltöltések, speciális kozmetikai kezelések) is kombináljuk.

Arc 5 000 Ft
Arc + nyak 5 500 Ft
Arc, nyak, dekoltázs 7 000 Ft
Bormegújító kiskezelés
(letisztítás, mikrodermabrázió, AHA ampulla, ultrahang, befejező krém)
7 900 Ft
Bormegújító nagykezelés
(letisztítás, mikrodermabrázió, AHA ampulla, ultrahang, tápláló masszázs, befejező krém)
9 900 Ft

Bormegújító extra kezelés

(letisztítás, mikrodermabrázió, AHA ampulla + ultrahang, bőrtípusnak megfelelő pakolás,

tápláló masszázs, befejező krém)

11 000 Ft

A mikrodermabráziós kezelések alkalmankénti árai a következők:

 

TriPollar bőrfeszesítés

A Regen TriPollar készülék multipoláris rádiófrekvenciás zsírbontó készülék, amely biztonságosan és eredményesen használható bőrfeszesítésre (bőrernyedtségre és az arc ráncaira), körméret-csökkentésre (a helyi zsírlerakódások csökkentésére), valamint cellulit kezelésére.
 
borfeszesítés
 
A TriPollar rádiófrekvenciás zsírbontás és bőrfeszesítés kezelés egy egyszerű, nem invazív módszer, és kiemelkedően biztonságos minden bőrtípusnál. Mind minőségi, mind mennyiségi eredményeket dokumentáltak a TriPollar rádiófrekvenciás zsírbontás és bőrfeszesítés kezelésre vonatkozó klinikai tanulmányok, illetve az azonnal látható eredményeken túl a kúra befejeztével elért állapot hosszú távon is fennmaradt. 
 

További információ:
 
 

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

 

Kezelendő terület    Ár / alkalom  
       Ár / kúra 
  (6 alkalom, -20%)

Arc

+ feszesítő kozmetikai masszázs  

7 000 Ft helyett most 5 000 Ft!!!

9 000 Ft helyett most 7 000 Ft!!!

33 600 Ft

43 200 Ft

Arc és toka

+ feszesítő kozmetikai masszázs

9 000 Ft helyett most 7 000 Ft!!!

11 000 Ft helyett most 9 000 Ft!!!

43 200 Ft

52 800 Ft

Toka

+ feszesítő kozmetikai masszázs teljes arcon

3 000 Ft

5 000 Ft

14 400 Ft

24 000 Ft

Arc, toka és dekoltázs

+ feszesítő kozmetikai masszázs

10 000 Ft

13 000 Ft

48 000 Ft

62 400 Ft

 
A jobb eredmény érdekében javasoljuk a rádiófrekvenciás arckezelések kombinálását a kozmetikai feszesítő hatóanyagokat tartalmazó masszázzsal. A kényeztető masszázs során a bőrtípusnak megfelelő GiGi krémet használunk.
 

TriPollar rádiófrekvenciás bőrfeszesítés - arcon

Ultrahang

Ultrahang

A szonoforézis során ultrahanggal történik a hatóanyag-bevitel. Az impulzus-üzemmóddal felszerelt ultrahangos eszközök használata teljesen fájdalommentes, és a bőr szerkezetének maradandó megváltoztatása nélkül juttatják a zsírban oldódó, liposzómás, valamint a vízben oldódó hatóanyagokat a bőrbe. Mindezek mellett a hám- és a kötőszövet anyagcseréjére is jótékonyan hatnak.

Ára: 3 000 Ft

Arcvasaló

Hideg-meleg arcvasaló

A hőterápia révén az alkalmazott hatóanyag bejut a hámrétegbe, a keringés fokozódik, majd a bőr hűtésekor az erek szűkülnek, a pórusok összehúzódnak, ezáltal az anyagok azonnal bezáródnak a hámszövetbe. Készülékünkkel lehetőség nyílik a szauna hatásához hasonló értorna elvégzésére is (váltott hideg-meleg terápia), mely a szöveteket frissíti, élénkíti, revitalizálja.

Minden bőrtípusra alkalmazhatjuk akár ránckezelésre, akár egyéb kezelések előkészítéseként.

Ára: 3 000 Ft

Vio

Vio

A vio kezelés hatására az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének szabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja a szeborreás bőr állapotát.

Ára: 700 Ft

Áraréna