Injekciós kezelés

Foglalj online!

+36702680858

 

4.44915254237 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.45 (59 Votes)

A botox kezelés

Botox kezelés

A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere a botox kezelés: gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A botox kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, a szarkalábak, a farkasránc (az orron lévo ránc) és a dohányzóráncok kezelésére.
 
botox árak botox kezelés
A természetben is előforduló Botulinum A toxin a mimikai izmok mozgásának gátlásával fejti ki ránctalanító hatását az arcon, ami a botox kezelést követően kb. 3-6 hónapig tart. A botox kezelés során a ráncok kialakulásában szerepet játszó mimikai izmokba a szakorvos megfelelő mennyiségű botulinum-toxint injekcióz egy nagyon vékony tűvel.
 
A botox kezelést követően néhány órával nem szabad napozni, szoláriumozni, a kezelt területet masszírozni, hajolgatni, megerőltető fizikai munkát végezni.
A botox-szal történő kezelés hatására a kezelt izmok ellazulnak, s a ráncok öt nappal a kezelést követően kisimulnak. Az eljárás maga kb. 15-20 percig tart, egy évben többször megismételhető.
 
A botox kezelés alkalmas a hónalj, a tenyér illetve a talp fokozott verejtékezésének megszüntetésére is. A kezelés eredményeként az izzadás a kezelt területen 80-90 %-kal csökken, s ez a hatás 6-8 hónapig áll fenn.

Nem lehet kezelni botox-szal:

  • terhesség vagy szoptatás alatt,
  • egyes neurológiai betegségek esetén,
  • egyes antibiotikumos kezelés alatt,
  • botox hatóanyagára ismert túlérzékenység esetén.

Botox infó

 
Az arcon jelentkező finom vonalak és ráncok kialakulásában szerepet játszik az öregedés, az öröklődés, az izmok mozgása, a napozás és a gravitáció is. Az arckifejezéseket erős izom-összehúzódás kíséri, és idővel ez homlokráncok, szarkalábak, és a szemöldökök közötti függőleges ráncok kialakulásához vezet. Ezek a ráncok és redők ma már hatékonyan eltüntethetők átmenetileg közvetlenül az izomba adott BOTOX injekciókkal.

Mi a Botulinum A toxin?
 
A Botulinum A toxin olyan célzott injekciókat jelent, melyek ellazítják azokat az izmokat, amelyek összehúzódása finom vonalak és ráncok kialakulásához vezet. Az eredmény simább, fiatalosabb bőr. A BOTOX az Allergan bejegyzett márkaneve.  

Hogyan működik?

Az izmok akkor húzódnak össze, amikor mozgásra felszólító elektromos jeleket kapnak egy acetilkolin nevu átvivő anyagtól. Ezek a többszöri összehúzódások barázdákat és ráncokat okozhatnak a bőrön. A Botulinum Toxin A típusa blokkolja az acetilkolin termelését, így az izom nem kapja meg a parancsot az összehúzódásra. Amint ez megtörténik, a bőr azonnal kisimul. A Botulinum A toxin ma az egyik legbiztonságosabb és legszélesebb körben keresett kozmetikai termék, amennyiben orvosi felügyelet mellett alkalmazzák.
 
Melyek a Botulinum A toxin kezelés mellékhatásai?

A Botulinum A toxin injekciókat a bőr nagyon jól tolerálja, kevés a mellékhatás. Egyes pácienseknél enyhe fejfájás jelentkezhet a kezelés után, de ez elég ritka.

Honnan tudom hogy az „igazi" Botulinum A toxinnal kezelnek?

A Medaidnél csak eredeti Vistabel és Dysport termékeket használunk.

Milyen eredmény várható a Botulinum A toxin kezelés után?
 
A Botulinum A toxin használható a szarkalábak, a szemöldökök közötti- és a homlok ráncaira. Több kisebb injekciót alkalmazunk, közvetlenül az érintett területen, a hatás kb. 24-48 óra elteltével jelentkezik. Az eredmények pácienstől függően változnak, de leggyakrabban a botox kezelés hatása 3-6 hónapig tart. Néhány betegnél akár 8 hónapig is eltarthat. Az eredmények függnek az egyéni különbségektől, mint a kor, a bőrtípus és a kezelendő terület. (A teljes hatás 1-2 hét alatt alakul ki).

Fájdalmas-e a botox kezelés?

A botox kezelés kellemetlen lehet, azonban a tű rendkívül vékony, így ez az érzet minimális. A botox kezelés nagyon gyorsan zajlik, a páciens egy apró csípéshez hasonló érzést tapasztal néhány másodpercig. A kezelt terület kivörösödhet, de ez pár óra múlva elmúlik.

Milyen hosszú egy botox kezelés?
 
Maga a beavatkozás csak néhány percet vesz igénybe.

 

Árak

Botox kezelések

 
Konzultáció* 15 000 Ft vagy ingyenes*
Szarkalábak (szemek körül) 40 000 Ft
Glabella (mérges ránc) 40 000 Ft
Teljes homlok 80 000 Ft
Teljes homlok + szarkalábak 99 000 Ft

Hónaljak, tenyerek (izzadás ellen)

300 egységig Dysporttal

120 000 Ft
 
Az árak Vistabel, Dysport (a kezelt területtől függoen)használatával, munkadíjjal együtt értendők.
*Amennyiben a kezelésre azonnal sor kerül, nem kell külön konzultációs díjat fizetnie.

Filmek

Botox