Akné Stop! - GiGi Derma Clear

Foglalj online!

+36702680858

 

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (8 Votes)

Derma Clear

Az aknés bőr kezelésére szolgáló gyógyhatású eljárás

 

A Derma Clear termékcsalád a zsíros és problémás bőr kezelésében kiváló eredményt nyújt, segítségével megelőzhetjük a maculák (pattanások gyógyulása után maradt pirosas foltok) és hegek kialakulását, illetve a már meglévőket is sikeresen kezelhetjük, megszüntethetjük.

A Derma Clear kezelésekkel elkerülhetők az akné gyógyításában alkalmazott különböző hormonterápiákat, antibiotikum kúrákat és a retinoidok szedését.

A Derma Clear kezelésekkel és a termékek otthoni használatával szabályozzuk és csökkentjük a szeborrea kialakulását, szabaddá tesszük az eltömődött pórusokat, nyugtatjuk a bőrt és csökkentjük a bőrpírt.

Kezelés menete:

  1. A kezelés első lépése a bőr alapos letisztítása a Derma Clear szappan segítségével, mely finoman távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, miközben semlegesíti az aknét okozó baktériumokat és mélyen tisztítja a kitágult pórusokat.
  2. A kezelés második lépése a hámlasztó folyadék alkalmazása, mely csökkenti a faggyútermelődést, felgyorsítja a sejtmegújulást és erősíti a sejtfelépítést.
  3. A bőr felpuhításához Derma Clear felpuhító zselét viszünk fel a kezelendő területre, majd 10 percig gőzöljük.
  4. Ezt követően a bőrt kitisztítjuk.
  5. Fertőtlenítésre helyileg Derma Clear aknekezelő cseppeket használunk, amelyek csökkentik a gyulladást, felgyorsítják a gyógyulást.
  6. Ezt követően a bőr antioxidáns készleteinek feltöltése következik E-vitamin szérummal, amely javítja a bőr állapotát, hatékonyan duzzasztja a sejteket és hatásos a környezeti ártalmak ellen.
  7. Ezután masszírozunk, amennyiben a bőr állapota ezt megengedi.
  8. A következő lépésben a Derma Clear vízbázisú hidratálóval (lágy, könnyű, gyorsan felszívódó formula, mely megszünteti a bőr zsíros csillogását, frissít), Lipacid és Aloe ampullával ultrahangos kezelést végzünk.
  9. Pakolásként Derma Clear gyógymaszkot viszünk fel a bőrre. A hűsítő, nyugtató gyógymaszk kimondottan a problémás és érzékeny bőrre lett kifejlesztve, pórusösszehúzó hatással.
  10. Befejezésként Derma Clear hidratáló krémmel átsimítjuk a bőrt.

Az optimális eredmény eléréséhez javasolt a Derma Clear termékcsalád otthoni használata.

Kezelés időtartama: 90-120 perc

Ára: 9 000 Ft