GIGI kozmetikumok

Foglalj online!

+36702680858

 

4.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.38 (8 Votes)

GiGi termékeket nálunk vásárolhat!

Gigi Cosmetic

A GiGi Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata, amely 1991 óta van jelen a magyar piacon. A GiGi Cosmetic Laboratories üzletpolitikáját az alapítás óta (1957) az határozta meg, hogy mindenkor a kozmetikusok szakmai ismeretére támaszkodva törekedjen a szépségápolás komplex biztosítására. Azt tűzte ki céljául, hogy a kozmetikai szalonokban végzett kezelések során felhasznált anyagok, és a házi ápolásra szolgáló kozmetikumok egységével a legnagyobb hatékonyságot biztosítsa.

Azért nem kerülnek a GiGi termékek üzletben kereskedelmi forgalomba, kizárólag a szalonokban, hogy csak a kozmetikusok diagnosztizálása után lehessen ezeket megvásárolni.

A GiGi Cosmetic Laboratories vezetői azt vallják, hogy a kozmetikumaik nem bűvészmutatványra készülnek.

A GiGi termékek feladata, hogy:

  • megőrizzék a megőrizendőt,
  • kijavítsák a kijavítandót,
  • elhomályosítsák az elhomályosítandót,
  • kidomborítsák a szépet és a kellemeset.

Gigi Cosmetic

Jellemzők:

A GiGi kozmetikumok vivő- és hatóanyagai természetes eredetűek, illetve szervezetrokon-anyagok. Konzerválószerként növényi parabéneket, antioxidánsként pedig E vitamint tartalmaznak, emiatt a GiGi termékek hosszú ideig eltarthatók, hűtőtárolást nem igényelnek.

A világon először valósította meg a GiGi cég, hogy mindenféle bőrtípus tisztítására optimális pH értékű, úgynevezett szappannélküli szappanok álljanak rendelkezésre. Általános, de igen fontos jellemzője a GiGi kozmetikumoknak, hogy minden nappali használatra ajánlott termék (még a speciális make up is) UV filtert tartalmaz.

Napjaink népbetegsége az allergia. A GiGi gyógynövény kivonatú termékeire csak az adott drogra különösen érzékenyek reagálnak, de ezek száma igen kevés. A különösen érzékeny bőrökre ajánlott kozmetikumok színező- és illatanyagot nem tartalmaznak. Ezen kívül olyan termékcsaládja is van a GiGinek, amely hipoallergén. Több termékcsaládról elmondható, hogy paramedicinális jellegű, azaz gyógyhatású.

Végezetül nem elhanyagolható a GiGi kozmetikumok fontos tulajdonsága sem, hogy a kívánt hatás eléréséhez meglepően kis mennyiség szükséges, így alkalmazásuk nagyon gazdaságos.