Szépülj GiGi hámlasztással!

Foglalj online!

+36702680858

 

3.828125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (32 Votes)

Glycopure kezelés

A kíméletes hámlasztás

Milyen esetekben javasolt a GiGi Glycopure-kúra?

  • elhanyagolt, régen kezelt bőr esetében,

  • súlyos szeborreás bőrnél (akne),

  • fokozottan zsírhiányos, mélyrétegű vízhiányos bőrnél,

  • fénykárosodott, pigmentfoltos bőrnél.

A GiGi termékcsaládjainak tagjaiként a Glycopure a kíméletes hámlasztást teszi lehetővé a kozmetikusok számára. Korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. Hatásossága a szinergizmusra és a pH-kiegyenlítésre épül.

A termékcsalád újdonsága, hogy az AHA mellé A-vitamin kerül, amely sejtosztódást elősegítő hatásával felerősíti a készítmény bőrfiatalító hatását. A termékek használatával szembetűnő ránctalanító, bőrfiatalító hatás érhető el maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával.

A termékcsalád hatékonysága a kozmetikusi kezelés és a házi használatra szolgáló anyagok együttes alkalmazásával biztosítható.

GiGi Glycopure alkalmazása:

Mivel a szaruképzés folyamata a hámrétegben átlagosan 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújulása, vitalitásának növelése kb. egy hónapot vesz igénybe. A kúra a bőr állapotának megfelelően négy-hat hétig tart. A Glycopure kezelést hetente egyszer kell alkalmazni. A kúra megkezdése előtt 2 héttel házi ápolásra ajánljuk a GiGi Retinol Forte termékcsalád alkalmazását, hogy a bőrt a kezeléshez előkészítsük, a savakhoz hozzászoktassuk.

Kezelés menete:

A kezelést Glycopure arcszappannal kezdjük meg, mely eltávolítja a zsírt, nem okoz irritációt, bőrpírt, aktív szennyeződéslazító hatása van.

Ezután enzimes peelingetalkalmazunk, amely finoman hámlaszt, illetve duzzasztó hatású anyagokat tartalmaz.

A kezelés harmadik lépésében Glycopure zsírtalanítót viszünk fel az arcra, amely erős zsíroldó hatású átlátszó folyadék.

A kezelés negyedik fázisában Glycopure AHA zselét használunk, magas (7%-os) savtartalmú átlátszó gél.

Ezt követően Glycopure közömbösítőt, átlátszó folyékony lúgot alkalmazunk, amely közömbösíti a savat, megszünteti annak hatását.

A kezelés befejezéséül Glycopure nyugtató, kiegyenlítő krémet viszünk fel a bőrre, amely segít megelőzni a mellékhatások jelentkezését és a bőrszárazságot.

A kezelés ideje: 60-90 perc

Ára: 6 000 Ft (60 perc masszázs nélkül), 4 alkalmas bérletnél 10% kedvezmény

       8 500 Ft (90 perc masszázzsal), 4 alkalmas bérletnél 10% kedvezmény