LPG Endermologie

Foglalj online!

+36702680858

 

4.35 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.35 (30 Votes)

LPG Endermologie

LPG Endermologie

Az LPG Endermologie egy, az FDA (American Food and Drugs Administration) intézet által is elismert, szabadalmaztatott alakformáló eljárás, amelynek lényege, hogy a bor alatti kötoszövetekben lévo zsírtároló sejteket lipolízisre, azaz zsírbontásra ösztönözze.
 
narancsbor kezelés
A kezelés során során a készülék kezelofeje hullám formájában beszívja a bort, majd elengedi azt. A különbség a többi, hasonló elven müködo készülék között az, hogy a motorizált hengerek különbözo sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bor állapotától függoen. A készülék intelligens szoftvere segítségével a program intenzitása egyénre szabható, figyelembe véve a szövetek jellegzetességét, valamint az egyéni célokat. Ennek eredményeképpen lehetséges a különbözo problémák, különbözo kötoszöveti mélységben történo kezelése. 
Példának okáért a bor feszesítése esetében a kötoszövet felszínét kell csak kezelni, de egy makacs narancsbor, vagy lokalizált zsír esetében a kötoszövetet már mélyebben kell mobilizálni.

 

Története
A módszer kidolgozója, Louis Paul Guitay, egy autóbalesetet követoen visszamaradt hegeit a szöveteket mobilizáló, ún. „Skin Fold Rolling” kezelést kapott. Számos kezelés után Louis Paul Guitay változást tapasztalt a kezeléseiben, mivel minden orvos más-más manoverekkel és eltéro ideig kezelte. Ekkor született meg az ötlet, hogy a módszert konzisztenssé és megismételhetové tegye a vákuum segítségével, amely kezelés közben megemeli a bort és azt két motorizált henger segítségével masszírozza.
Azok a terapeuták, akik a LPG Cellu M6 gépet eredményesen alkalmazták nok hátfájásának kezelésére, azt tapasztalták, hogy ezeknél a pácienseknél a hátfájás csökkenése mellett a cellulit (narancsbor) állapota is szépen javult. Az elért javulás olyan jelentosnek bizonyult, hogy Louis Paul Guitay a terápiás alkalmazási mód mellett célzottan a cellulit (narancsbor) kezelésére kezdte ajánlani a készüléket. 
Ehhez kapcsolódóan az LPG egy fiziológiai és patológiai adatokon alapuló, sajátos módszertant dolgozott ki. Mivel ez a módszertan egy specifikus és innovatív megoldást jelent a cellulit (narancsbor) kezelésében, az LPG úgy döntött, önálló nevet ad a módszernek. Így született meg az „Endermologie” védjegy, amelyet 1998 áprilisában jegyeztek be.

Mire jó az LPG Endermologie?

  • kezeli, eltünteti a narancsbort
  • alkalmas alakformálásra, helyi zsírbontásra
  • helyreállítja a bortónust, növeli a bor feszességét
  • felgyorsítja a zsírleszívás utáni felépülést, csökkenti a bor egyenetlenségeit
  • javítja a sérült szövetek állapotát (pl. sebek, égési hegek)
  • alkalmas sportsérülések kezelésére (izomsérülések, ízületi problémák)
  • hatékony az izom-, ízületi-, és gerincbántalmak esetén
  • csökkenti az ödémát.

Mi a kezelés menete? 

A kezelés megkezdése elott szakembereink egy részletes beszélgetés során felmérik az Ön egészségi állapotát, megismerik életmódját annak érdekében, hogy a kezelés ne egy sablonos forgatókönyv szerint zajló eljárás, hanem egy valóban személyre szóló, hatékony módszer lehessen. A beszélgetés alkalmat ad arra, hogy munkatársunk megismerhesse az Ön igényeit és elvárásait a kezeléssel kapcsolatban. Ezt követi a testalkat és a méretek felmérése. Ezeket az adatokat a névre szóló kezelofüzetben rögzítjük és fényképpel egészítjük ki. A kezelofüzetet és a képeket természetesen bizalmasan kezeljük; azokat kizárólag Ön és kezeloje tekintheti meg. A kezeléssorozat elott és végén készített fotók a hatékonyság igazolását szolgálják, és pontosan mutatják az elért eredményeket. 

Mire való az LPG kezelés?

LPG Endermologie kezelést férfiak és nok egyaránt igénybe vehetik. A kezelések ereményeképpen látványosan csökken a test körmérete és a narancsbor, fogynak a makacs zsírpárnák. A hatást már néhány kezelés után észlelheti azáltal, hogy ruhái lazábbak lesznek.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Átlagosan egy kezelés 35-45 percig tart, fókuszálva a legproblémásabb részekre, de a vérkeringés serkentése és a kibocsátási folyamat elosegítése érdekében a többi testrészekre is idot szakítunk.

Milyen eredményre számíthatok?

Eloször is azt fogja észrevenni, hogy ruhái lazábbak, combjai, feneke feszesebb és közérzete is javul. Látványosan javul bore állapota, a gödröcskék csökkennek, vagy teljesen meg is szunnek. Körmérete csökken.

Mit érzek majd a kezelés alatt? Fájdalmas?

A kezelés mély masszírozásra, gyúrásra hasonlít. A legtöbb páciens nagyon kellemesnek találja a kezelést. A kezelés erossége egyéni igények szerint beállítható. A kezelés során nem használunk krémeket, azonban egy speciális ruhát kell viselni.
 

Mennyi kezelés szükséges a narancsbor megszüntetéséhez?

Az Endermologie kezeléseknek kumulatív hatása van, így a bor fokozatosan válik egyre egészségesebbé, A páciens elso állapotfelmérése alapján tudjuk megmondani, hogy pontosan mennyi ido szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Általánosságban elmondható, hogy 6 kezelés után már látványos az eredmény, de egy teljes programhoz általában 15 kezelésre van szükség.

Milyen gyakran érdemes a kezeléseket ismételni?

Átlagosan heti 2 alkalom javasolt.
 

Hatásos az LPG kezelés a férfiakon is?

A férfiak esetében eltéro testfelépítésük miatt még hatékonyabban muködik az LPG módszer. Javasolt kezelési felületek a mellkas, megereszkedett has, csípo.
 

Helyettesíti-e az LPG kezelés a diétát és a mozgást?

Az LPG valójában torna a kötoszövet számára. Pont olyan felületeken hatásos, ahol a mozgás vagy diéta nem hoz eredményt. Mégsem mondhatjuk, hogy a mozgás és a megfelelo zsír és szénhidrátszegény diéta elhagyható, sot, kiegészítve az LPG kezelést, a folyamat gyorsabb és látványosabb lehet.
 

Van-e az LPG kezelésnek bármilyen mellékhatása?

Nincs jelentos mellékhatása a kezelésnek, mindazonáltal olyan egyéneknél, akik magas vérnyomásban szenvednek, vagy szervezetük dehidratált, fejfájás elofordulhat. Ne feledkezzen meg a boséges, napi 2-4 l szénsavmentes, tiszta víz fogyasztásáról!
 

Mi a különbség az LPG és a zsírleszívás között?

Az LPG egy nem mutéti eljárás a kötoszövetek egészségének helyreállítása érdekében. Ezzel ellentétben a zsírleszívás egy durva, sebészeti beavatkozás a problémás területeken. Az orvosok gyakran javasolják a zsírleszívás után az LPG kezelést a mielobbi felépülés, a bor gyorsabb regenerálódása érdekében.

Fogok fogyni a kezelések során?

Az LPG Endermologie nem egy fogyasztó kezelés, de mindazonáltal sok vendég számolt be súlycsökkenésrol a kezelés hatására.

Mennyire tartós az eredmény?

Az eredmény az életstílustól, kortól és hormonális változásoktól egyaránt függ, de általában 18 hónapig tart. Javasolt az életmódváltás (több mozgás, tudatos táplálkozás), így az eredmény akár évekig is megmaradhat! A teljes program végeztével javasolt havi egy-két karbantartó kezelés.

Az LPG Endermologie új eljárás?

Az eljárást az egyik legismertebb és legeredményesebb alakformáló módszer, 1986 óta létezik, Franciaországból származik. Ma már napi 95 000 kezelést végeznek a világ 95 országában.

Szakképzett kezelok foglalkoznak velem?

Igen, munkatársaink tréningen sajátítják el a szükséges ismereteket, amelyek segítenek az egyén testtípusának megállapításában, így az egyéni kezelések összeállításában.

 

Árak

Teljes testkezelés

Idotartam       1 alkalom 10 alkalom + 2 ajándék!
35 perc  7 000 Ft 

70 000 Ft

(így 1 alkalom: 5 833 Ft)

45 perc 8 000 Ft 

80 000 Ft

(így 1 alkalom: 6 666 Ft)

 

Teljes testkezelés nyomásterápiával

Idotartam 1 alkalom 10 alkalom + 2 ajándék!
35 perc + 30 perc nyomásterápia 8 000 Ft

80 000 Ft

(így 1 alkalom: 6 666 Ft)

45 perc + 30 perc nyomásterápia 9 000 Ft

90 000 Ft

(így 1 alkalom: 7 500 Ft)

 

Teljes LPG testkezelés kombinálva egy testrész TriPollar vagy ultrahangos kezelésével

 
Idotartam       1 alkalom 10 alkalom + 2 ajándék!
35 perc+20 perc

12 000 Ft

120 000 Ft

(így 1 alkalom: 10 000 Ft)

45 perc+20 perc

13 000 Ft

130 000 Ft

(így 1 alkalom: 10 833 Ft)

A kezeloruha ára: 6 000 Ft.

Fotók