Üdvözöljük!

4.33597883598 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.34 (189 Votes)

A Medaid budapesti rendelojében biztosan megtalálja az Ön által keresett borgyógyászati, kozmetológiai vagy más szépészeti kezelést.

Bármilyen természetu borgyógyászati, kozmetológiai, urológiai problémája van, nagy szakmai tapasztalattal rendelkezo orvosaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy egy konzultáció keretében segítsenek eligazodni a sokféle kezelések útvesztojében, és az Ön számára legmegfelelobb terápiát dolgozzák ki.

Kiváló eredményeket érünk el lézeres mélyhámlasztással, de ránc- és ajakfeltöltésben is óriási gyakorlattal rendelkezünk: s csak minoségi anyagokkal dolgozunk! Ránctalanító kezeléseink széles skálán mozognak: frakcionális lézeren és hyaluronsavas feltöltésen túl dermarollerrel, injekciós kezeléssel, Drakula-terápiával várjuk.

Széles szolgáltatási palettánk professzionális megoldást kínál az általános borgyógyászati problémákra, valamint az esztétikai jellegu borbetegségek, borhibák kezelésére, ezáltal jelentosen hozzájárulva a páciensek életminoségének javulásához. Pikkelysömör, ekcéma, vitiligó tünetei nálunk a múltté!

Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha valamilyen nemi úton terjedo (STD) problémája van. Már laboratóriumi tesztek, vizsgálatok is elérhetoek.

Járjon hozzánk akkor is, ha úgy érzi, csak egy kis csinosításra van szüksége! Alakformáló kezeléseinket elszánt, kitartó vendégeinknek ajánljuk. Kiváló eredményeket tapasztalhat szalonunkban LPG, TriPollar vagy kavitációs ultrahang kezelésekkel, s az elfolyósított zsírok elvezetésében is segítünk nyirokmasszázzsal, akár infraszaunával is kombinálva.

Szorteleníto kezeléseink során választhat villanófényes és lézeres eljárások közül. S mindezt jó árakon!

Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy Ügyfeleinket mindig az elérheto legjobb és legbiztonságosabb eszközökkel kezelhessük.

Kozmetikánkon GiGi termékekkel dolgoznak kozmetikusaink. Mikrodermabráziós kezelés, gyantázás, tisztító és kényezteto kezelések nemcsak hölgyeknek. Várjuk férfi vendégeinket is! Forduljanak hozzánk bizalommal!

Várjuk kedves Ügyfeleinket kellemes légköru rendelonkben, barátságos kiszolgálással és kedvezo árakkal! Fizetési lehetoségek között szerepelnek: egészségkártyák, bankkártyák, Erzsébet utalványok, SZÉP kártyák.

SZŐRTELENÍTÉS árak |  Ráncfeltöltés árak | ajakfeltöltés árak | MEDAID Budapest