Végleges szőrtelenítés

Foglalj online!

+36702680858

 

4.00857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.01 (175 Votes)

Tartós szőrtelenítés

Szőrtelenítő kezeléseinket minden hullámhosszon nyújtjuk: alexandrit, dióda és hosszú pulzusú nd:yag, így a  Fitzpatrick-skála minden bőrtípusára alkalmasak. Sőt a legújabb dióda technológiának köszönhetően, a MeDioStar-NeXT Pro kezeléseinket választó vendégeinknek nyáron sem kell felfüggeszteniük a kezeléssorozatot, hiszen biztonsággal kezelhetjük a napbarnított vagy szoláriumozott bőrt is.

Az eljárás során a nem invazív lézerfény elroncsolja a szőrtüszőt, megakadályozva a szőr növekedését a növekedési szakaszban lévő szőrszálaknál. A lézeres szőrtelenítés ideális választás azok számára, akik egy hosszan tartó megoldást keresnek. A szőrtelenítő kezelések során a bőr tónusának és a szőr színének megfelelően állítjuk be a kezelési paramétereket a legjobb eredmény elérése érdekében.

Várjuk Önt rugalmas időpontokkal: akár ebédidőben, vagy este munkája végeztével!

A lézeres szőrtelenítés biztonságos, szinte fájdalommentes módszer a nem kívánt szőr eltávolítására. A lézeres szőrtelenítés nem azonos az Intenzív Pulzáló Fényterápia rendszerrel (IPL) amelyben kevésbé erős, szórt hullámhosszú fény kezel. Vendégeink 95 %-a a lézeres szőrtelenítés mellett dönt, mert a mai tudásunk szerint ez a legeredményesebb, legbiztonságosabb tartós szőrtelenítő módszer.

Mielőtt bármilyen szőrtelenítő kezelésbe kezdene, egy konzultáción vesz részt, amelyen felvesszük részletes kórtörténetét, hogy ellenőrizhessük a kezelésre való alkalmasságát, meghatározzuk a bőrtípusát, egy ingyenes tesztkezelésre is sor kerülhet, szükség esetén akár 3-féle lézerkészülékkel is. Tapasztalt kollégáink teljes mértékben felvilágosítják Önt a kezelés előtt, és védőszemüveggel látják el. A kezelt területet hűtőgéllel kenjük le. Néhányan kisebb fájdalmat éreznek a kezelés során, mások pedig szúró, bizsergő érzést tapasztalnak. A kezelt felület nagyságától függően az eljárás 5-90 percet vehet igénybe. A kezelésekre 2-8 hetente kerülhet sor (területtől függően: arcon akár 2 hetente, háton 6-8 hetente), átlagosan 8 hónapon keresztül a legjobb eredmény elérése érdekében a lézerekkel, IPL-lel több kezelésre lehet szükség.

A szőrtelenítő kezelést követően a bőr kivörösödhet, vagy duzzadt is lehet, azonban 24 órán belül ezek a tünetek elmúlnak. Az eljárás biztonságos, mégis fontos hogy aktív bőrbetegség (ekcéma, pikkelysömör, vitiligo, stb.) ne legyen a kezelt bőrfelületen, illetve nd:yag szőrtelenítésnél a nap vagy szolárium okozta barnasága elhalványodjon a kezelés idopontjára. Amennyiben a kezelés MeDioStar-NeXT PRO dióda lézerrel történik, nem kell felhagynia napozással, szoláriumozással: a barnult bőr is biztonsággal kezelhető!

A kezeléssorozat alatt, mivel bőre érzékenyebbé válik a napsugárzásra, védenie kell magas faktorszámú fényvédővel (SPF 50), MeDioStar-NeXT PRO esetén csak a kezelést megelőző és követő két napban. A világos bőrtípus a legalkalmasabb a fényen alapuló szőrtelenítésre, az eljárás hatástalan kevés pigmentációjú szőrszálakon, mint például ősz, szőke, vagy vörös esetében. A sötétebb szőr nagyon jól reagál a kezelésre, a sötétebb tónusú bőr pedig érzékenyebb. A már elvéknyodott szőrszálak esetében az alexandrit lézer a legjobb megoldás.

Lézer kontra IPL

Mindkét kezelés során fénnyel roncsoljuk a szőrtüszőket, hogy megakadályozzuk a szőr növekedését. Azonban a két szőrtelenítő eljárásban ez az egyetlen hasonlóság.
Lézer: A lézer egy erősen koncentrált fénysugár egy hullámhosszon. Az energia rendkívül koncentrált, nem pedig diffúz, így erősebb, pontosabb eredményt hoz. Az első konzultáció során az Ön bőr- és szőrtípusának megfelelően állítjuk be a lézer paramétereit az elérhető legjobb eredmény érdekében.
IPL: Az IPL-es szőrtelenítés kevésbé hatékony, mint a lézeres eljárás. Az energiát egy lámpa állítja elő, olyan mint egy kis villanykörte és különböző hullámhosszúságú fényt bocsát ki nagy tartományban, ezért diffúzabb és kisebb teljesítményű. Általában csak világosabb bőrtípusúaknak ajánlott, s szoláriumozott, napbarnított bőrt nem kezelhetünk.

A lézeres szőrtelenítésnek több előnye is van az IPL-lel szemben:

 • A lézerek egy hullámhosszt használnak a hatékony kezelés érdekében.
 • Az IPL több száz hullámhosszon működik minden villanás alatt, így nem biztos, hogy mindig hatékony.
 • A lézerimpulzusok nagyon rövidek, és a hűtött kezelőfej minimalizálja a bőr felhevülését.
 • Lézeres kezeléseket nagyobb területeken is elvégezhetünk, mint láb és hát, de IPL esetében kisebb szünetet kell tartani egy hosszabb kezelés alatt.
 • A lézeres, vagy IPL-es szőrtelenítő eljárás egyike sem olyan fájdalmas, mint az elektrolízis vagy a gyantázás.
 • A lézeres kezelés lehetővé teszi, hogy a szakember az Ön bőr- és szőrszínének megfelelően állítsa be a paramétereket.

IPL eszközünk nem csak CE, de FDA engedéllyel is rendelkezik. Az FDA, az amerikai engedélyezési hivatal nemcsak a készüléket ellenőrzi, de annak hatékonyságát is. A Medaidnél használt IPL készülék az izraeli Vioramed gyártmánya.

A Medaidnél háromféle korszerű lézert használunk szőrtelenítésre, ami lehetővé teszi, hogy minden bőrtípust kezelhessünk. Az olasz Quanta System Q-Plus Star 1 egy Nd:Yag lézer, amely biztosítja a biztonságos szőrtelenítést a sötétebb bőrtípusokra (Fitzpatrick skálán 4-6).  A másik lézerünk egy dióda lézer a német MeDioStar-NeXT Asclepion minden bőrtípusra biztonsággal használható nyáron is. A harmadik fajta hullámhosszon működő lézerünk szintén a német Asclepion gyártmánya: MeDioStar-NeXT Pro ALeX. Az első konzultáción döntjük el, hogy melyik lézerkészülék lesz alkalmasabb az Ön számára. Lehetséges, hogy egy tesztkezelést fogunk elvégezni, hogy így találjuk meg a legjobb megoldást a nem kívánt szőr eltüntetésére. Mindkét lézernél használunk hűsítőgélt, mely csökkenti a fájdalomérzetet, illetve azon gyakori probléma lehetőségét, hogy csak foltokban hulljon ki a szőr.

Lézeres szőrtelenítés

Szőrtelenítésre használt lézerfajták:

Négyféle lézerfényt használnak ma a nem kívánt szőr eltávolítására: Alexandrit, Rubin, Dióda, Nd-Yag és hosszú pulzusú Nd-Yag. Rendelőnkben háromféle korszerű lézerrel kezelünk: a hosszú pulzusú Nd-Yaggal, Alexandrittal és Diódával.

Az olasz Q-plus Star 1 Nd:Yag lézer a sötétebb bőrtípusúak (Fitzpatrick 4-6) biztonságos szőrtelenítését teszi lehetővé. A hosszú pulzusú lézerfény a rövid pulzusúval ellentétben kevésbé nyelődik el a bőrben lévő melaninban, ezzel csökkentve az esetleges mellékhatások kialakulásának esélyét. Az Nd:Yag nagy előnye, hogy a hosszabb hullámhossz (1065nm) sokkal mélyebbre hatol (kb. 4-5mm-re) a bőrbe, ezzel csökkenti a pigmentációs  elváltozások kockázatát. Az Nd-Yagot használjuk azon esetekben is, amikor mélyebben fekvő szőrtüszőket akarunk kezelni, mint például a policisztás ovárium szindrómában szenvedő nők esetében, vagy férfi arcszőrzet eltávolításakor.

A Dióda lézer hosszabb hullámhosszon működik (810nm), mint az Alexandrit (755nm), ezért kisebb az esélye az epidermális sérülésnek, mint az Alexandrit lézereknél. A Dióda lézerek ugyan jobban megfelelnek a sötétebb borszínűeknek, mint az IPL vagy az Alexandrit lézer, de kevésbé, mint az Nd:yag lézer. A Dióda lézert a Fitzpatrick skála 1-4 típusainál javasoljuk, de minden bőrtípusnál biztonsággal használható.

A MeDioStar NeXt PRO ALeX Alexandrit lézerünket elsősorban a kezeléssorozatok második felében ajánljuk, mert ez a legeredményesebb a már elvéknyodott szőrszálak kezelésében.

A kezelőszemélyzet a lézer paramétereit mindig személyre szabottan, az Ön bőr- és szőrtípusának megfelelően állítja be. Szabályozhatjuk az impulzusok hosszát, így téve biztonságosabbá a kezelést, hiszen a hosszú pulzusú lézerfény a környező bőr melaninjában nem nyelődik el. A bőr színének megfelelően állítjuk be az energiasűrűséget. A két villanás közötti időtartam is szabályozható annak megfelelően, mennyi időt szeretnénk hagyni a lehűlésre a bőrnek és a szőrtüszőknek a kezelés folyamán. A sugárpont (spot size) méretének beállításával módosíthatjuk a lézerfény sebességét és a besugárzás mélységét, hogy biztosan a szőrtüsző elhelyezkedésének megfelelően kezelhessünk. A nagyobb sugárpont esetén a lézerfény mélyebbre hat, ezért olyan területeken alkalmazzuk, ahol a szőrtüszők mélyebben helyezkednek el a bőrben.

Miért a lézeres szőrtelenítést válassza más szőrtelenítési eljárásokkal szemben?

 • Sokkal hatékonyabb és gyorsabb eredményt hoz, mint az IPL-es eljárás vagy az elektrolízis.
 • Nem lesz szüksége borotvára, gyantára a kezeléssorozat befejezése után.
 • Hosszú távon pénzt takaríthat meg az állandó gyantázási kiadások elhagyásával, illetve a naponta szükséges borotválkozás nyűgjétől is megszabadulhat.
 • Csökkenti a benőtt szőrszálak előfordulásának esélyét!
 • A vendégek többsége már a 2. kezelés után látható eredményt tapasztal, de az sem ritka, hogy az 1. kezelés után.
 • Minden kezelés alkalmával a szőrzet 10-15 %-át írtjuk ki!

Lézeres szőrtelenítés utáni teendők

A kezelések között borotválhatja a kezelt területet, vagy használhat szőrtelenítő krémeket. Azonban nem javasoljuk a szőrszálak csipeszelését, illetve gyantázását, melyek megzavarhatják a szőrzet növekedési ciklusát és így a lézeres kezelések hatékonyságát. A kezelésekre dióda lézer esetén aznap borotválja le a kezelendő területet, az Nd:Yag lézernél legalább 1-2mm hosszú szőrzet szükséges. A kezelt területet ne napoztassa, illetve ne járjon szoláriumba sem, kivéve ha MeDioStar-NeXT lézeres kezelésen vesz részt, mert az a lézer napbarnított bőrön is biztonsággal használható!

 • A kezelést követően bőrpír és egyes esetekben hőkiütés is lehetséges, ez 1-24 óra alatt elmúlik.
 • Alkalmanként felszíni bőrhámlás is tapasztalható, ez azonban egy normális, átmeneti reakció. Ebben az esetben nyugtató krémmel, Aloe Vera géllel, vagy napozás utáni testápolóval érdemes a bőrt ápolni.
 • Bármilyen rendkívüli mellékhatás tapasztalása esetén kenje be a bőrfelületet vazelin kenőccsel, és vegye fel rendelőnkkel a kapcsolatot!
 • A kezelt szőrszálak a kezelések közötti időszakban kihullanak. Nem javasoljuk, hogy ezeket kihúzogassa, azonban használhat gyengéd bőrradírt az irritált bőrfelület kivételével, hogy ezt a folyamatot felgyorsítsa.
 • A szabadban mindenképpen 50-es faktorszámú fényvédő krémet használjon, amennyiben nem MeDioStar-NeXT lézerrel kezeljük!
 • Ideális esetben a kezelt területet nem szabad kitenni közvetlen napsugárzásnak a kezeléssorozat befejezéséig. Ez alól kivétel a MeDioStar-NeXT kezelésben részvevő vendég.
 • A kezelés után addig maradjon a rendelőben, amíg a kezelt terület megfelelően le nem hűlt! (Jeges borogatást biztosítunk.)

GyIK

Hogyan működik a lézeres szőrtelenítés?
A szőrtelenítésre használt lézerek fókuszált fénye a szőrtüszők pigmentjében, a melaninban nyelődik el. A pigment felmelegedik, s így a szőrtüsző elroncsolódik anélkül, hogy a környező bőrszövet károsodna. A szőrszál 2-3 hét múlva kihullik, s a kezelt aktív fázisban lévő szőrtüszőből már nem fog újra szőr nőni.

Hogyan történik maga a lézeres szőrtelenítő kezelés?
Mind a Dióda, mind a hosszú pulzusú Nd:Yag és az Alexandrit lézernél hűsítő gélt kenünk fel a kezelendő területre, majd a kezelőfejet a bőrre helyezzük, s rövid impulzusokkal szőrtelenítünk. Mindkét lézer hűtött fejjel van ellátva (kriogén), amely közvetlenül hűti a bőrt.

Ki alkalmas lézeres szőrtelenítő kezelésre?
Minden bőrtípust tudunk kezelni, ezért tartunk rendelőnkben többféle lézerkészüléket. A legjobb eredményeket azoknál érhetjük el, akiknek világosabb bőrük és sötét szőrszínük van. A legkönnyebben a sötét szőr kezelhető, mert abban a melanin, a festékanyag koncentrációja magas. Világosabb szőrzetben kevesebb a melanin, s ezért nehezebben is kezelhető, illetve több kezelésre lesz szükség, mint a sötétebb szőrszálaknál. Ősz, fehér, vörös és szőke szőrben nincs melanin, ezért nem is kezelhető.

Mit érez a kezelés alatt?
A fájdalomérzet minimális. A legtöbb esetben nincs is szükség érzéstelenítésre (amennyiben szükségesnek tartja, azonban rendelőnkben helyi érzéstelenítést is kérhet). Az érzés függ az adott személy fájdalomtűrő küszöbétől, a kezelt terület elhelyezkedésétől (pl. intim terület a legérzékenyebb), a szőr színétől és sűrűségétől. Egyéb tényezők is befolyásolhatják az érzést, például a nők a menstruációjuk előtt néhány nappal és alatta kevésbé tűrik a kezelést. A Dióda és Nd:Yag lézereink hűtött feje nagyban csökkenti a fájdalomérzetet, bár néhány érzékenyebb területen még így is úgy érezhetjük, mintha egy gumiszalag csapódna a bőrhöz. Általában az első kezelés a "legfájdalmasabb", minden kezelésnél egyre kevésbé érezzük a csípő, szúró érzést. A sötétebb és vastagabb szőrzetnél a kezelés fájdalmasabb, mint a vékonyabb szőrzetnél, mert a sötétebb szőr több lézerfényt nyel el.

Mi történik a kezelést követően?
Normál körülmények között bőrpír (erythema) keletkezik a kezelés után, illetve a szőrtüszők körül a bőr megduzzadhat, különösen a sötétebb szőrszálak esetében, hiszen ott több lézerfény nyelődik el a szőrtüsző festékanyagában. Ezek a tünetek fennállhatnak 24 órán át, de akár 3 hétig is. A kezelt szőrszálak 2-3 héten belül hullanak ki, „kifordulnak” a bőrből. Ebben az időszakban úgy tűnik, mintha a szőrszálak növekednének, de ez csalóka, hiszen csak az új bőr nyomja kifelé a bőrből. Előfordulhat, hogy akár néhány hétig sem nő szőr a kezelt területen, az egyén szőrnövekedési ciklusától függően, de utána mindenképp megjelennek az éppen anagén, azaz növekedési szakaszban lévő szőrtüszőkből a szőrszálak (nem a már elroncsolt szőrtüszőkből), jellemzően vékonyabbak, mint korábban, illetve a növekedési sebességük is lelassul. Az 1. kezelés után előfordulhat, hogy egy kicsit foltosnak tűnik a terület.

Vannak-e mellékhatásai a lézeres szőrtelenítő kezelésnek?
Közvetlenül a kezelés után a bőr kivörösödik, s a szőrtüszők körül megduzzadhat. Általában ezek a tünetek 24 órán belül elmúlnak. Ritkán viszkető érzést tapasztalhatunk, ami azzal magyarázható, hogy az új bőr nyomja kifelé az elroncsolt szőrtüszőből a szőrszálakat. Ezektől eltérő, erősebb mellékhatások ritkák, azonban elofordulhatnak, mint például hólyagosodás, hyper- vagy hypopigmentáció. Ennek a kialakulásának kockázata jelentősen csökkenthető, ha a vendég betartja a kezelőszemélyzet utasításait a kezelés előtt és után: például 3 hétig sem a kezelés előtt, sem utána nem napozik, szoláriumozik. Napozás, szoláriumozás tilalma a MeDioStar-NeXT lézeres kezelésben résztvevőkre nem vonatkozik.

Hány lézeres kezelésre van szükség, s milyen gyakorisággal?
Lézerfény csak azokra a szőrszálakra hat, amelyek éppen aktív növekedési szakaszban vannak. A hajas fejbőr kivételével a szőrnek csak 10-15 %-a (egyénenként változó) van egyszerre növekedési szakaszban. Ezért több kezelésre van szükség ahhoz, hogy az összes szőrszálat növekedési szakaszában kiirtsuk. Az arcon 2-4 hetente, a test más területein 4-8 hetente végezzük a kezelést. A szükséges kezelések száma egyénenként változó, de általában 8-10 alkalom szükséges az optimális eredmény eléréséhez. A kezeléssorozat végeztével néhány fenntartó kezelésre van szükség: általában 6 hónappal később, illetve újabb félév múltán egyre. Ezekre azért van szükség, mert a teljes kezeléssorozat alatt is lehet néhány szőrtüsző, mely mindvégig pihenő (telogén) szakaszban volt, ezért a lézerfény nem hatott rá.
A férfiaknak több lézeres szőrtelenítő kezelésre van szükségük, mint a nőknek, a magasabb tesztoszteron szint miatt. Ugyanígy a hormonproblémákkal küzdő (pl.: PCOS, policisztás ovárium szindróma) hölgyek esetében is több kezelésre van szükség, elsősorban azoknál, akiknél a férfiakra jellemző területeken erősebb a szőr, mint például az állon. Javasoljuk a hormonszint ellenőrzésére a vérvizsgálatot is, hogy pontosabban meghatározhassuk a várható kezelések számát. A PCOS esetén a szőrszálak erősebbek és sötétebbek, ezért nagyon jól reagálnak a lézeres kezelésre.

Mennyi ideig tartanak az egyes kezelések?
A lézeres szőrtelenítő kezelések 5 perctől akár 1-2 óráig is tarthatnak a kezelt terület nagyságától függően. Egy bajusz kezelése 5 percig tart, míg a teljes lábak szőrtelenítése legalább 45 percet vesz igénybe. Ebédidőben, vagy esti időpontokkal is várjuk Önöket, vagy találkozók között, munka végeztével...

Szükségem lesz próbakezelésre abban az esetben is, ha már volt lézeres szőrtelenítő kezelésem?
Lehetőség van próbakezelésre, illetve javasoljuk is azt, hogy többféle paraméter kipróbálásával megtaláljuk a legmegfelelőbb beállítást. Minden további kezelésnél növelni fogjuk a kezelési energiát, hiszen a szőr egyre vékonyabb lesz, így a kiirtása nehezebb, s így magasabb energiát kíván.

Nem kezelhető, aki:

 • fényérzékenyítő gyógyszert vagy gyógynövényt szed,
 • epilepsziában, Lupusban vagy Porphyriában szenved,
 • várandós,
 • kevesebb, mint egy hónapja szült,
 • daganatos megbetegésben szenved,
 • a kezeléseket megelőzően kevesebb, mint 4 héten belül napozott, szoláriumozott vagy barnító krémet használt, (ez nem vonatkozik azokra, akik a MeDioStar-NeXT kezelést választják)
 • a kezelést megelőző 6 hónapon belül isotretinoint szedett,
 • véralvadásgátlót szed,
 • akinek keloid hegesedésre van hajlama,
 • akinél a kezelendő területen vitiligós folt van,
 • akinél a kezelendő területen aktív herpesz van,
 • akinél a kezelendő területen aktív bőrbetegsége, pl. ekcéma, pikkelysömör van.


Aki cukorbetegségben vagy hormonbetegségben szenved, az kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Férfiaknak

Elege van a gyantázásból?
A legjobb megoldás a lézeres szőrtelenítés. Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy leborotválja a kezelés előtti napon a szőrtelenítendő területet (már amennyire tudja), és már jöhet is kezelésre. Természetesen, ha nem sikerül otthon leborotválni a területet, akkor mi szívesen segítünk ingyenesen, az Nd:Yag lézeres kezelésnél 2-3 nappal a kezelést megelőzően adunk rá időpontot, a dióda lézeres kezelésnél pedig közvetlenül előtte borotváljuk el. Teljes hát kezelése mindössze 25 percet vesz igénybe. A kezelést követően 12 órán át még ne eddzen, ne vegyen forró fürdőt, ne zuhanyozzon! Napozni vagy szoláriumozni pedig 4 hétig tilos a kezelt területen a foltosodás veszélye miatt, kivéve ha MeDioStar-NeXT kezelésben részesül, mert azzal a napbarnított bőr is biztonsággal kezelhető.

Elege van a mindennapos borotválkozásból?
Az arc egy érzékenyebb terület a szőrtelenítő kezelés szempontjából, azonban a hűtött fejjel ellátott lézerkészülékünk csökkenti a fájdalomérzetet. Amennyiben szükséges, helyi érzéstelenítést kérhet. Vegye számításba az időpont egyeztetésekor, hogy a kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezik, amely néhány órán belül múlik csak el. Az arcon 2-4 hetente lehet lézeres szőrtelenítő kezelést végezni a bőr típustól és szőr növekedési sebességétől függően. Az egész kezelés sorozat alatt szükséges a fényvédő használata.

Gyanta kontra Lézer

Elfelejtheti a borotvát és a gyantát örökre!
Ugye milyen nagyszerű lenne, ha nem kellene aggódnia egy hirtelen elhatározásból született hétvégi kiruccanáson a borostás lábak miatt? Milyen kellemes is lenne az állandó simaság érzete! A gyantázás költségét mindenképp megspórolhatja, vagy legalább a hetente többszöri borotválkozással töltött időt. A lézeres kezeléssorozat végeztével mindennek vége, hiszen nem lesz többé szőr.

Érvek a gyantázás mellett:

 • Tövestül tépi ki a szőrszálakat a szőrtüszőből.
 • Gyors eljárás, s az eredménye akár 6 hétig is eltarthat.
 • Az ideiglenes eredmények egy idő után tartóssá is válhatnak, hiszen az állandó gyantázással a szőrtüsző annyira megsérülhet, hogy nem lesz képes újabb szőrt termelni.

Gyantázás hátrányai:

 • Kicsit szőrösnek kell lennie, mielőtt sima és bársonyos lenne. :) Legalább 1 cm-esnek kell lennie a szőrnek ahhoz, hogy gyantázható legyen. Ez kb. 2-3 hetes “borostát” jelent.
 • Az eredmény csak néhány hétig marad meg. A gyantázott szőr akár 6 hétig sem nő ki újra, azonban más növekedési szakaszba lépő szőrszálak már két héten belül megjelennek a gyantázott területen.
 • Egyes kozmetikákban, sajnos a nem megfelelő higiéniai viszonyok miatt, akár egy bőrfertőzést is összeszedhet.
 • Nem szakember által végzett gyantázáskor nem tövestül tépik ki a szőrszálakat, azok a felszínen vagy közvetlenül a bőrfelszín alatt elszakadnak, így jóval korábban jelennek meg az új szőrszálak, hiszen nem lettek kitépve, csak megsérültek.

Elege van a mindennapos hónalj borotválásból? Itt a megoldás...
Ha el akarjuk kerülni a kínos pillanatokat, akkor valószínűleg mindennap kell borotválni hónaljunkat, s tudat alatt még ekkor is aggódunk, hogy ugyan előző este leborotváltuk-e. Ha még most próbálja ki először a lézeres szőrtelenítési eljárást, akkor talán a legmegfelelőbb terület erre a hónaljak, mert itt általában vastagabbak és sötétebbek a szorszálak, ezért hamarabb láthatja az eredményt más területekhez képest. A kezeléseket elegendő akár 6 hetente elvégezni, s közben nyugodtan borotválkozhat.
A hónaljkezelések után már reális képet kaphat arról, hogy Ön esetében milyen eredmény várható el a lézeres szortelenítő eljárástól, mennyire hatékony, vagy mennyire fájdalmas, stb. Dezodort a kezelést követően 24 óra múltán használhat, s mindennapi tevékenységeihez is azonnal visszatérhet. A borotválkozással azonban várja meg a 24 órát, mert a kezelt terület még érzékeny lehet.

Szabaduljon meg lézeres szőrtelenítéssel a gyantázás vagy borotválkozás miatti fájdalmas és zavaró benőtt szőrszálaktól örökre!
Kellemetlen érzés a bikini terület gyantázása, főleg ha még elég érzékeny is. A bikini terület lézeres szőrtelenítése egy kiváló alternatívája lehet a gyantázásnak, főleg, hogy annak mellékhatásaitól is megszabadulhat mindössze (az ajánlott) 8 kezelést követően. A kezelések alatt a gyantázást és epilálást el kell hagynia, de annyit borotválkozhat, amennyit csak akar! A szőrszálak sűrűségének csökkenése már a 2. kezelés után látható, hiszen egy kezeléssel akár a szőrtüszők 10-15%-át (egyénenként változó) is elroncsolhatjuk. Lézeres szőrtelenítés során a bőrfelületen lévő baktériumok is elpusztulnak, az újabb szőrszálak elvékonyodnak, így csökken az esélye a szőrbenövésnek. Háromféle bikini szőrtelenítést kérhet:

 • normál bikini: a comb felső része, illetve az alsóneműből kilátszó rész,
 • brazil bikini: az összes szőr eltávolítása a bikini területről egy csík kivételével középen,
 • hollywoodi bikini: a bikini területről az összes szőr eltávolítása.

Árak

Tartós szőrtelenítés árak

Dióda vagy LP ND:Yag lézerrel, illetve IPL villanófénnyel

Homlok
Szemöldökök között
Pajesz
Orcák
Bajusz
Bajusz és Áll
Bajusz, Áll és Pajesz
Áll
Teljes arc
Nyak elöl/hátul
Alkarok/Felkarok
Teljes karok
Kézfejek és Ujjak
Alkarok/Felkarok és Kézfejek és Ujjak
Teljes karok, Kézfejek és Ujjak
Hónaljak
Hónaljak és Bikini
Hónaljak és teljes Intim
Hónaljak, teljes Intim és folytatás farrészben
Vállak
Mellkas
Mellkas és has
Mellbimbók körül
Mellek közti vékony csík
Has
Hascsík <10cm
Hascsík <4 cm
Hát alsó vagy felső fele
Teljes Hát
Teljes Hát és Vállak
Bikini
Brazil Bikini
Hollywoodi Bikini (Teljes Intim)
Bikini és folytatás farrészben
Teljes Intim és folytatás farrészben
Lábak félig (térd is)
Lábak félig és Bikini VAGY Hónaljak
Lábak félig, Bikini és Hónaljak
Lábak félig, teljes Intim és Hónaljak
Teljes Lábak
Teljes Lábak és Bikini
Teljes Lábak és teljes Intim
Teljes Lábak, teljes Intim és Hónaljak
Lábfejek és Ujjak
Far/Fenék
Bikini folytatása farrészben
Kezelés ára alkalmanként IPL-lel
3 300 Ft
1 700 Ft
3 500 Ft
3 300 Ft
2 800 Ft
5 800 Ft
8 000 Ft
3 800 Ft
9 000 Ft
6 000 Ft
9 900 Ft
17 000 Ft
5 000 Ft
14 000 Ft
20 000 Ft
5 500 Ft
10 000 Ft
15 500 Ft
18 000 Ft
6 500 Ft
15 500 Ft
25 000 Ft
3 300 Ft
3 300 Ft
13 000 Ft
4 300 Ft
3 300 Ft
14 000 Ft
23 000 Ft
28 500 Ft
5 500 Ft
11 000 Ft
12 000 Ft
8 900 Ft
15 000 Ft
20 000 Ft
22 000 Ft
24 000 Ft
27 500 Ft
35 500 Ft
39 000 Ft
45 000 Ft
49 000 Ft
5 500 Ft
6 500 Ft
4 000 Ft
Kezelés ára alkalmanként lézerrel
6 600 Ft
3 400 Ft
7 000 Ft
6 600 Ft
5 600 Ft
11 600 Ft
16 000 Ft
7 600 Ft
18 000 Ft
12 000 Ft
19 800 Ft
34 000 Ft
10 000 Ft
28 000 Ft
40 000 Ft
11 000 Ft
20 000 Ft
31 000 Ft
36 000 Ft
13 000 Ft
31 000 Ft
50 000 Ft
6 600 Ft
6 600 Ft
26 000 Ft
8 600 Ft
6 600 Ft
28 000 Ft
46 000 Ft
57 000 Ft
11 000 Ft
22 000 Ft
24 000 Ft
17 800 Ft
30 000 Ft
40 000 Ft
44 000 Ft
48 000 Ft
55 000 Ft
71 000 Ft
78 000 Ft
90 000 Ft
98 000 Ft
11 000 Ft
13 000 Ft
8 000 Ft
IPL-lel 5 alkalmas bérlet ára
14 850 Ft
7 650 Ft
15 750 Ft
14 850 Ft
12 600 Ft
26 100 Ft
36 000 Ft
17 100 Ft
40 500 Ft
27 000 Ft
44 550 Ft
76 500 Ft
22 500 Ft
63 000 Ft
90 000 Ft
24 750 Ft
45 000 Ft
69 750 Ft
81 000 Ft
29 250 Ft
69 750 Ft
112 500 Ft
14 850 Ft
14 850 Ft
58 500 Ft
19 350 Ft
14 850 Ft
63 000 Ft
103 500 Ft
128 250 Ft
24 750 Ft
49 500 Ft
54 000 Ft
40 050 Ft
67 500 Ft
90 000 Ft
99 000 Ft
108 000 Ft
123 750 Ft
159 750 Ft
175 500 Ft
202 500 Ft
220 500 Ft
24 750 Ft
29 250 Ft
18 000 Ft
Lézeres 3 alkalmas bérlet ára
18 810 Ft
9 690 Ft
19 950 Ft
18 810 Ft
15 960 Ft
33 060 Ft
45 600 Ft
21 660 Ft
51 300 Ft
34 200 Ft
56 430 Ft
96 900 Ft
28 500 Ft
79 800 Ft
114 000 Ft
31 350 Ft
57 000 Ft
88 350 Ft
102 600 Ft
37 050 Ft
88 350 Ft
142 500 Ft
18 810 Ft
18 810 Ft
74 100 Ft
24 510 Ft
18 810 Ft
79 800 Ft
131 100 Ft
162 450 Ft
31 350 Ft
62 700 Ft
68 400 Ft
50 730 Ft
85 500 Ft
114 000 Ft
125 400 Ft
136 800 Ft
156 750 Ft
202 350 Ft
222 300 Ft
256 500 Ft
279 300 Ft
31 350 Ft
37 050 Ft
22 800 Ft

Kezelendő terület Kezelés ára alkalmanként 3 alkalmas bérlet ára
Homlok 6 600 Ft 18 810 Ft
Szemöldökök között 3 400 Ft 9 690 Ft
Pajesz 7 000 Ft 19 950 Ft
Orcák 6 600 Ft 18 810 Ft
Bajusz 5 600 Ft 15 960 Ft
Bajusz és Áll 11 600 Ft 33 060 Ft
Bajusz, Áll és Pajesz 16 000 Ft 45 600 Ft
Áll 7 600 Ft 21 660 Ft
Teljes arc 18 000 Ft 51 300 Ft
Nyak elöl/hátul 12 000 Ft 34 200 Ft
Alkarok/Felkarok 19 800 Ft 56 430 Ft
Teljes karok 34 000 Ft 96 900 Ft
Kézfejek és Ujjak 10 000 Ft 28 500 Ft
Alkarok/Felkarok és Kézfejek és Ujjak 28 000 Ft 79 800 Ft
Teljes karok, Kézfejek és Ujjak 40 000 Ft 114 000 Ft
Hónaljak 11 000 Ft 31 350 Ft
Hónaljak és Bikini 20 000 Ft 57 000 Ft
Hónaljak és teljes Intim 31 000 Ft 88 350 Ft
Hónaljak, teljes Intim és folytatás farrészben 36 000 Ft 102 600 Ft
Vállak 13 000 Ft 37 050 Ft
Mellkas 31 000 Ft 88 350 Ft
Mellkas és has 50 000 Ft 142 500 Ft
Mellbimbók körül 6 600 Ft 18 810 Ft
Mellek közti vékony csík 6 600 Ft 18 810 Ft
Has 26 000 Ft 74 100 Ft
Hascsík <10cm 8 600 Ft 24 510 Ft
Hascsík <4cm 6 600 Ft 18 810 Ft
Hát alsó vagy felső fele 28 000 Ft 79 800 Ft
Teljes Hát 46 000 Ft 131 100 Ft
Teljes Hát és Vállak 57 000 Ft 162 450 Ft
Bikini 11 000 Ft 31 350 Ft
Brazil Bikini 22 000 Ft 62 700 Ft
Hollywoodi Bikini (Teljes Intim) 24 000 Ft 68 400 Ft
Bikini és folytatás farrészben 17 800 Ft 50 730 Ft
Teljes Intim és folytatás farrészben 30 000 Ft 85 500 Ft
Lábak félig (térd is) 40 000 Ft 114 000 Ft
Lábak félig és Bikini VAGY Hónaljak 44 000 Ft 125 400 Ft
Lábak félig, Bikini és Hónaljak 48 000 Ft 136 800 Ft
Lábak félig, teljes Intim és Hónaljak 55 000 Ft 156 750 Ft
Teljes Lábak 71 000 Ft 202 350 Ft
Teljes Lábak és Bikini 78 000 Ft 222 300 Ft
Teljes Lábak és teljes Intim 90 000 Ft 256 500 Ft
Teljes Lábak, teljes Intim és Hónaljak 98 000 Ft 279 300 Ft
Lábfejek és Ujjak 11 000 Ft 31 350 Ft
Far/Fenék 13 000 Ft 37 050 Ft
Bikini folytatása farrészben 8 000 Ft 22 800 Ft
 

Több nagyobb terület szőrtelenítésénél kérésére egyéni árajánlatot adunk.

Képek

Képek - tartós szőrtelenítés


 

 
A kezelés előtt, majd a 9 hetente végzett 5 kezelés után:

lezeres szortelenites arak lezeres szortelenites arak
 

A szőrtelenítés előtt, majd fél évvel a havonta végzett, 6 kezelés után:

lézeres szortelenítés budapest lézeres szortelenítés budapest árak
 

A kezelés előtt, majd a 9 hetente végzett, 11. szőrtelenítés után

lézeres szortelenítés budapest árak lézeres szortelenítés budapest