Striák

Foglalj online!

+36702680858

 

3.47435897436 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.47 (39 Votes)

Striák kezelése

Striák, terhességi csíkok kezelése frakcionális lézerrel

A terhességi csíkok vagy striák vörös, lilás vagy fehér csíkok a bor felületén. A striák akkor fordulnak elo, ha a bor nagymértékben vagy gyorsan megnyúlik, vagy hormonális változások következnek be. A striák sokszor terhesség alatt vagy után jelentkeznek, illetve súlynövekedés vagy súlycsökkenés esetén. A striák nem jelentenek veszélyt az egészségre, és nem akadályozzák a szervezet normális muködését, mégis sokaknak okoznak kellemetlen problémát, ezért esztétikai okokból igyekeznek megszabadulni tolük.
 
A bor nagymértéku vagy gyors megnyúlása esetén a bor középso rétegében, a dermiszben található rostok és azok véredényei károsodnak, ami a bor felületén csíkok formájában jelentkezik. Ezek a csíkok többfélék lehetnek – az alig észrevehetotol a hosszú hegekre emlékezteto elváltozásokig. A striák vöröses-lilás színét a kötoszövetben lévo véredények okozzák. Idovel a striák kifehérednek.
Striák kezelése

A hosszú pulzusú Nd:yag lézeres kezelés hatásos a vöröses-lilás striák esetén, a fehér csíkok kezelésében pedig a frakcionális CO2 lézer.

Az Nd:yag lézer a bor középso rétegében hat és serkenti a kollagén és elasztin termelést, amely elosegíti az új és egészséges sejtek fejlodését, így a striák halványulnak. A lézer elzárja a véredényeket, melyek a striák vöröses-lilás színét okozzák.

A frakcionális CO2 lézeres beavatkozás a bor alatti kötôszövet elemeit is megújulásra készteti, illetve az epidermiszt is részben vagy egészében, a dermisz egy részével együtt eltávolítja, megszüntetve az egyenetlen szerkezetû borfelületet, megújítva ezzel a hámfelületet. A lézer kicsiny, oszlopszeru „lyukakat”, szöveti károsodásokat okoz a borön. Ezek a kis sérülések, mint apró sebek, gyógyulásra ösztönzik a környezô ép bort, új kollagénrostok képzodnek. A lézeres hámlasztás következtében a regenerálódó bor megújul, s mivel a keletkezett ho a kötoszöveti rostokat is koagulálja, a bor feszesebbé válik, a striák, a terhességi csíkok halványulnak, a bor állapota javul. A frakcionális lézerkezelést követoen az optimális javulás, azaz a végso eredmény 1 hónap után válik láthatóvá, mivel a kollagén újratermelodése és a bor feszesedése mindeddig folytatódik. A bor szerkezetében javulás már egy héttel a kezelést követoen szemmel látható!
 
A striák azonban teljesen nem elüntethetok, csak halványíthatók, a bor állapota javítható.

Árak

Striák lézeres kezelése

 
Orvosi konzultáció: 10 000 Ft
A konzultáció ingyenes, ha a kezelést kéri közvetlenül a konzultációt követoen.
 
Tenyérnyi terület kezelése 15 000 Ft/alkalom

Képek

Képek - striák kezelése lézerrel


 
A kezelés elott, majd után (a striák teljesen nem etüntethetok, csak halványíthatók!):

Striák eltüntetése lézerrel