TriPollar kezelés

Foglalj online!

+36702680858

 

4.15625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.16 (32 Votes)

 

TriPollar

TriPollar rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás zsírbontás során egyszerre és egyformán melegítik a bor mélyen fekvo és felületi rétegeit magas frekvenciájú elektromos árammal. A bort alkotó sejtek közül a zsírsejtek melegszenek fel leghamarabb. 

A TriPollar rádiófrekvenciás zsírbontás technológiával a zsírsejtek folyékony zsírrá alakulnak át, anyagcseréjük gyorsul, növekszik a zsírmolekulák (folyékony zsír) nyirok- és keringési rendszerbe jutó mennyisége. Ezeket a zsírmolekulákat vagy más zsírsejtek magukba építik
rádiófrekvenciás zsírbontás
(a nem kezelt területeken) és így a test tömege nem változik, vagy mozgással, megfelelo étrenddel és/vagy a nyirokkeringés élénkítésével (nyomásterápiával) kikerülnek a szervezetbol. A rádiófrekvenciás zsírbontás kezeléseket követoen, illetve a teljes kúra alatt nagyon fontos a boséges folyadékbevitel: napi 2-3 liter szénsavmentes ásványvíz!

A borrétegek közül a dermisz (az irha, melynek feladata: a bor rugalmasságának és tartósságának biztosítása) maximális vastagsága 5 mm, alatta a szubkután (a boralja, melynek feladata az energiaraktározás, hoszigetelés és a nagyobb fizikai hatások tompítása) rétege található, amelyben a zsírsejtek helyezkednek el.

A TriPollar rádiófrekvenciás zsírbontás során a behatolási mélység 20 mm, ezért legalább 15 mm mélységben támadja a zsírt a szubkután rétegben. A zsírszövet eloszlása a borben területi különbségeket mutat, melyet meghatároznak a gének, a kor, a nem, a testmozgás mennyisége és az étrend. Ha a kezelendo zsírréteg 15 mm-nél vastagabb, akkor a kezelést többször ismételjük, hogy egyre mélyebb és mélyebb rétegeket érjünk el.

Az elso rádiófrekvenciás zsírbontás kezelést követoen tapasztalt borfeszesíto eredmény általában pár napig marad meg.  
A bor feszesedését a kollagén rostok melegítése okozza. Minden egyes rádiófrekvenciás zsírbontás kezelés után az eredmény egyre tartósabb lesz, egészen a hatodik-nyolcadik kezelésig, amikorra új kollagének termelodnek a bor dermisz rétegében, s az így elért eredmény több hónapig megmarad.

A kúrával elért állapot megtartására 6-8 hetenként érdemes egy-egy fenntartó kezelést végezni.

Egy adott testterület kezelésére javasolt kúra: heti egy, összesen 6-8 alkalom.

 

Narancsbor

A cellulit kialakulásához vezeto kezdeti elváltozásokat a bor mikrokeringésének romlása okozza, amelynek következtében fokozott vízmegtartás tapasztalható a dermális és a szubkután borrétegek között.
dermisz, az irha feladata: a bor rugalmasságának és tartósságának biztosítása, az alatta lévoszubkután, a boralja, amelynek feladata az energiaraktározás, hoszigetelés és a nagyobb fizikai hatások tompítása, ez utóbbiban helyezkednek el a zsírsejtek.
A hajszálérhálózat-muködéscsökkenés a megnagyobbodott zsírsejtek miatt következik be, amelyek a dermiszben összezáródnak és megakadályozzák a vénás keringést. 

A cellulit kialakulásának folyamata:

zsírbontás árak

  • A borfelület megduzzad, mert a zsírsejtek térfogata megno.
  • A felgyülemlo zsírlerakódások összenyomják a keringést, torlódást  okozva. Amint a torlasz növekszik, a folyadék és cukor kilép az erekbol összetett cukorláncokat alkotva, amelyek további folyadékot vonzanak ki az érrendszerbol.
  • A zsírsejtek zsírlebenyeket alkotva szervezodnek. Ezek a zsírlebenyek elterjednek a dermiszben, több bordudort alkotva.  


A cellulit hosszú távú eltüntetése lehetséges:

  • a meggyengült kötoszövet megváltoztatásával (borfeszesítés),
  • a zsírsejtek méretének csökkentésével (lipolízis),
  • és a mikrokeringés funkciójának általános javításával. 

GyIK

Mik a fókuszált RF (rádiófrekvencia) energia elonyei?

A TriPollar kezelések három, vagy több elektródát használnak, és az RF energiát a három elektróda között fókuszálják, illetve középre állítják. Így az energia szabályozható, és a kezelt területre korlátozható, mely kiváló hatékonyságot eredményez, és már az elso kezelés után látható eredménnyel jár. A fókuszált energia lehetové teszi továbbá a viszonylag alacsony energia használatát a szövetek melegítésére, aminek eredménye a biztonságos, fájdalommentes, igen kellemes élmény a kezelés alatt.

Milyen magas homérsékletet ér el a bor a TriPollar kezelés alatt?

Az eljárás célja a 40°C és 42°C közötti borhomérséklet elérése és fenntartása a megadott expozíciós ido alatt. A bor homérsékletét a kezelés alatt az infravörös homérovel lehet ellenorizni.

Milyen eredményeket várhatok a TriPollar kezelésektol?

A klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a has kerületének átlagos csökkenése 4,5 cm ± 2,7; a comb kerületének átlagos csökkenése 2,4 cm ±2,0; a fenék kerületének átlagos csökkenése 3,1 cm ±1,7; és a kar kerületének átlagos csökkenése 2,1 ± 0,7 cm.

Hogyan érhetem el a legjobb eredményeket?

A pozitív klinikai eredmények elérése érdekében fontos, hogy elérjük a borhomérséklet és a kezelési ido optimális kombinációját – a TriPollar végpontot.  Miután elértük a kívánt homérsékletet, az a cél, hogy ezt a homérsékletet néhány percig fenntartsuk, a bor reakciójától és a kezelendo terület méretétol függoen. Az optimális homérséklet elérésekor néha enyhe borpír és ödéma jelentkezhet.

Melyek a TriPollar kezelések leggyakoribb mellékhatásai?

A TriPollar kezelési idoszakot követoen borpír és ödéma jelentkezhet. Ezek a tünetek általában átmenetiek, és két órán belül eltunnek. Ritkán az enyhe borpír, illetve ödéma egy-két napig is fennmaradhat. Tartósabb borpír vagy ödéma esetén csillapító kezelés alkalmazható.

Hogyan szabadul meg testünk a zsírtól a TriPollar kezelést követoen?

A TriPollar kezelés a zsírsejteket szelektíven melegíti fel, a mély és felületi zsírrétegekben egyaránt. A zsírsejtek természetes anyagcseréje a felmelegedés hatására növekszik, s ez a zsírsavak megnövekvo kiválasztását eredményezi a környezo, sejtek közötti térbe. A melegítés a véráramlást is növeli az érintet területen, felgyorsítva az anyagcserét, ami fizikailag is segít a keringési és a nyirokrendszernek a zsírsavak természetes kiürítésében.

Erosebb-e a hoérzet a csontos területek felett?

Lehetséges, hogy a csontos területeken nagyobb hoérzetet tapasztal. Ennek oka, hogy a bor ott vékonyabb, és a csontok szomszédságában fekszik. Ugyanakkor a páciensek ezt igen jól tolerálják.

A kezelt terület mérete befolyásolja az alkalmazott kezelofejet?

Igen, a kezelt terület méretétol függ, hogy melyik applikátort, kezelofejet alkalmazzuk. A nagy applikátort nem szabad az arcon és a nyakon használni, mivel az a nagyobb területekre és hosszabb kezelési idore való. A közepes méretu applikátort a test kisebb kezelési felületeinek kezelésére fejlesztették ki, így alkalmas az arcra és a nyakra.

Szükséges-e hutést alkalmazni a TriPollar kezelés során?

Nincs szükség hutésre a TriPollar kezelés alatt. A Pollogen elektronikus ellenorzo módszert fejlesztet ki, ami a három elektróda között forog, kiküszöbölve a túlmelegedést bármely elektródán. Ez biztonságosabbá teszi a kezelés folyamatát.

Miért használnak glicerint a TriPollar kezelések során?

A glicerint találták a legalkalmasabb anyagnak, mivel az RF (rádiófrekvencia) hullámoknak nagymértékben ellenáll. Engedi, hogy az RF hullámok a mélyebb rétegekbe hatoljanak, miközben megóvja a hámréteget a túlmelegedéstol, illetve a sérüléstol. A glicerint.széles körben alkalmazzák a kozmetikai iparban, mint biztonságos és jótékony hatású alkotóelemet. A glicerin segít abban is, hogy az applikátor kényelmesen csússzon a borön, és huvösen tartja a felületet.

Árak

Rádiófrekvenciás alakformálás

Kezelt terület:

Egy kezelés ára alkalmanként

30 perces nyomásterápiával kombinált 
egy kezelés ára

6 alkalmas 
kúra ára

-20%

30 perces nyomásterápiával kombinált 6 alkalmas kúra ára (-20%)

Karok

4 000 Ft

5 000 Ft

19 200 Ft

24 000 Ft

Has

7 000 Ft

törzskártyával 5 000 Ft!!!

8 000 Ft

törzskártyával 6 000Ft!!!

33 600 Ft

38 400 Ft

Fenék

7 000 Ft

törzskártyával 5 000 Ft!!!

8 000 Ft

törzskártyával 6 000Ft!!!

33 600 Ft

38 400 Ft

Külso combok

7 000 Ft

törzskártyával 5 000 Ft!!!

8 000 Ft

törzskártyával 6 000Ft!!!

33 600 Ft

38 400 Ft

Belso combok

7 000 Ft

törzskártyával 5 000 Ft!!!

8 000 Ft

törzskártyával 6 000Ft!!!

33 600 Ft

38 400 Ft

2 testtáj

12 000 Ft

törzskártyával 10 000 Ft!!!

13 000 Ft

törzskártyával 11000Ft!!!

57 600 Ft

62 400 Ft

Javasoljuk a testkezelések nyomásterápiával történo kombinálását a jobb eredmény érdekében.

Filmek

Borfeszesítés kezelés - filmek

 

Arckezelés

Nyakkezelés

Karkezelés

Haskezelés

Csípokezelés

Combkezelés

Fotók